Entourage

1) Välj "Kontoinställningar" i menyn "Entourage"

2) Klicka på "Nytt", fyll i din e-postadress och sedan "Konfigurera konto manuellt".

3) Välj IMAP och OK.

4) Namn: [fyll i ditt namn, tex Anders Andersson]
    E-postadress: [fyll i din fullständiga e-postadress, tex anders@andersson.se]
    Konto-ID: [fyll i din fullständiga e-postadress, tex anders@andersson.se]
    POP-server: mail.mildmedia.se
    Lösenord: [fyll i lösenordet för e-postkontot]
    SMTP-server: smtp.mildmedia.se

5) Klicka på "Visa avancerade sändningsaltenativ"

6) Kryssa ur "SMTP-servern kräver en säker..."
    Kryssa i "Åsidosätt standardport..." och ange 2525 istället för 25
    Kryssa i "SMTP-servern kräver verifiering" och använd samma uppgifter som för inkommande e-postserver (POP3).

7) Tryck "OK" och slutför guiden.