Generella e-postinställningar

Alla e-postprogram och mobiltelefoner ser olika ut. Lyckades du inte hitta det just du använder här på supportavdelningen så skall du använda följande inställningar. Hur man gör står i programmets eller telefonens manual.

Kontotyp: POP eller IMAP. Den förstnämnda lagrar alla e-post lokalt på datorn, mobiltelefonen eller surfplattan medan IMAP sparar allt på servern hos oss.

Inkommande server: mail.mildmedia.se
Användarnamn: [din fullständiga e-postadress, tex "anders@andersson.se"]
Lösenord: [lösenordet för e-postkontot]
Anslut med SSL.

Utgående mailserver (smtp): mail.mildmedia.se
Användarnamn: [din fullständiga e-postadress, tex "anders@andersson.se"]
Lösenord: [lösenordet för e-postkontot]
Port: 587
Anslut med SSL.