Outlook 2007

1) Öppna menyn "Verktyg" och välj "Kontoinställningar".

2) Välj "E-post" och "Nytt".

3) Välj "Ja" och "Nästa".

4) Ditt namn: [ditt fullständiga namn, tex. Anders Andersson]
     E-postadress: [din fullständiga e-postadress, tex anders@andersson.se]
     Lösenord: [lösenordet för e-postkontot]

Kryssa i " Konfigurera serverinställningar eller ytterligare servertyper manuellt" och välj "Nästa".

5) Fyll i under "Användarinformation":
    Ditt namn: [skriv ditt fullständiga namn, tex. Anders Andersson]
    E-postadress: [den fullständiga e-postadressen]

Fyll i under "Serverinformation"
    Inkommande e-post: mail.mildmedia.se
    Utgående e-post: smtp.mildmedia.se

Fyll i under "Inloggningsinformation"
    Användarnamn: [den fullständiga e-postadressen, tex anders@andersson.se]
    Lösenord: [lösenordet för e-postkontot]

Klicka på "Fler inställningar".

6) Klicka på fliken "Utgående mailserver"

7) Kryssa i "den utgående mailservern kräver autentisering".

8) Välj "använd samma inställningar som på servern för inkommande e-post".

9) Gå till fliken "Avancerat".

10) Ändra i rutan "utgående server" från 25 till 2525.

11) Tryck "OK" och slutför guiden.