Denna sida använder cookies (läs mer). Du accepterar detta genom att fortsätta använda webbplatsen. Stäng rutan / acceptera.
Mild Media - Webbyrå Göteborg

Windows Mail

1) Öppna menyn "Verktyg" och välj "Konton".

2) Välj "Lägg till".

3) Välj "E-postkonto".

4) Skriv ditt namn i "Visa namn", tex "Anders Andersson".

5) Skriv din fullständiga e-post i "E-postadress".

6) Kontotyp: IMAP.
    Server för inkommande: mail.mildmedia.se.
    Server för utgående: smtp.mildmedia.se.
    
Kryssa i "Server för utgående e-post kräver autentisering".

7) E-postanvändarnamn: [din fullständiga e-post]
     Lösenord: [lösenord för e-postkontot]

8) Tryck Slutför.

9) Markera ditt nya e-postkonto i listan och tryck "Egenskaper".

10) Välj fliken "Servrar".

11) Längst ner under "Server för utgående e-post", välj "Inställningar".

12) Välj "använd samma inställningar som på servern för inkommande e-post".

13) Välj fliken "avancerat" och ändra port för utgående server från 25 till 2525