E-post

Här hjälper vi dig komma igång med e-posten. Har du ännu inte e-posttjänsten aktiverad, vänligen kontakta kundtjänst. E-post ingår i de flesta av våra licenser.

Skapa, ta bort, redigera mailkonton

Logga in på er kundsida på http://mildmedia.se/support/kundsida. Saknar ni kundsida eller önskar göra ändringen via supporten går det självklart bra att kontakta oss.

Använda e-post i webbläsaren

Alla våra mailkunder har också tillgång till Mild Webmail. Logga in via http://webmail.mildmedia.se.

Installera konto i ett e-postprogram

Vi har sammanställt sju guider som avser de vanligaste mailprogrammen. Guiderna är lätta att följa och förklarar hur du installerar e-postkonton. Har du ett annat e-postprogram än de som listas, välj den generella guiden.

Generell guide >>
Guide för Windows Mail >>
Guide för Outlook 2003 >>
Guide för Outlook 2007 >>
Guide för Outlook Express >>
Guide för Entourage >>
Guide för Apple Mail >>
Guide för Apple iPhone >>